Restaurant Akolade

Akolade, un restaurant de 5 stele in Mamaia

Akolade este unul dintre cele mai elegante restaurante din Mamaia si Constanta. Cu o capacitate de 220 locuri in interior si 120 locuri pe terasa, Akolade este restaurantul unde va rasfatam cu preparate delicioase din bucataria internationala.

Micul dejun (si dejunul in timpul verii) se servesc in stil bufet si sunt un amestec culinar perfect al culturilor gastronomice mediteraneene. In restaurantul hotelului Vega puteti organiza diverse evenimente private: mese festive, aniversari sau petreceri de companie.

Restaurantul beneficiaza si de un separeu pe care il puteti rezerva pentru evenimente restranse, cu pana la 40 persoane. Akolade este restaurantul perfect si pentru o nunta de neuitat la malul marii.

Meniul restaurantului hotelului Vega aspira la o perfecta armonie a simturilor si o combinatie incitanta intre traditional si contemporan. Am combinat pasiunea, experienta si cunostintele unor bucatari experimentati pentru a obtine un meniu echilibrat si in acelasi timp sofisticat.

Impreuna cu echipa de bucatari a hotelului Vega, maestrii bucatari aduc cu ei experienta acumulata in renumite restaurante de top, atat din Romania cat si din strainatate. Astfel, echipa de maestri bucatari Vega va ghideaza printr-un spatiu de integrare culturala si creeaza un meniu mediteranean presarat pe alocuri cu note exotice, in timp ce garanteaza prospetimea ingredientelor atent selectionate, invitandu-va sa descoperiti un repertoriu exceptional de preparate, care mai de care mai savuroase. Trufele, acest cadou misterios al naturii, sunt printre cele mai pretioase alimente din lume si se regasesc in meniul nostru cu specialitati din trufe, preparate de o valoare gastronomica deosebita.

Artistii nostri din formatia Vega Band incanta cele mai multe dintre serile oaspetilor restaurantului Akolade cu un repertoriu bogat pop-rock, cu influente Jazz si Rhythm & Blues. Vega Band este si prima noastra recomandare pentru organizarea unui eveniment de succes.Acestea sunt sugestiile noastre pentru o reteta gastronomica de succes, care sa faca de neuitat momentele petrecute alaturi de noi.
Savurati fiecare clipa petrecuta in Restaurantul Akolade al hotelului Vega din Mamaia!

Tur virtual

Recomandări

Evenimente private, cine romantice