Vega Band

Pornind de la ritmurile calde de jazz, care ne transpun cu gandul la suburbiile celui mai fascinant oras al Statelor Unite ale Americii, New Orleans (Louisiana), continuand cu stilurile muzicale nemuritoare ale comunitatilor african-americane si gospel, Soul si Rhythm & Blues si culminand cu ceea ce ii defineste – explozia de energie a Pop-Rock-ului, trupa Vega Band va va conduce intr-o calatorie muzicala de neuitat.

Formatia hotelului Vega incanta cele mai multe seri ale oaspetilor nostri in Restaurantul Akolade si in sky-barul Violet Lounge, insa poate fi si reteta de succes pentru evenimentul special pe care il planificati. Oaspetii fideli ai hotelului nostru aleg deseori trupa Vega Band pentru evenimentele speciale din viata familiei sau companiei.

Acustica rafinata a chitarei, sunetele chitarei bass, tonul cald al vocii Cristinei, ritmul cadentat al tobei, sunetele patrunzatoare ale saxofonului, armonia pianului, in doua cuvinte, acestia sunt Vega Band.

Va lasam sa va convingeti si sa va relaxati ascultandu-i pe Vega Band chiar dinainte de a va bucura de un concert live la hotelul Vega din Mamaia: