Program de fidelitate

3 este numarul norocos! Incepand cu al treilea sejur petrecut la hotelul Vega**, puteti solicita la receptie sau la adresa [email protected] inscrierea in programul de fidelitate Vega Club Card. La prezentarea cardului* in cadrul centrelor hotelului Vega, in calitate de membru al programului de fidelitate VEGA CLUB CARD beneficiati de urmatoarele reduceri:

  • Reducere 15% la tariful de receptie (reducere acordata exclusiv pentru rezervarile realizate prin intermediul departamentului de rezervari al hotelului Vega; reducerea nu se aplica si la suplimente (pat sau mese pentru copiii cu varsta peste 7 ani)
  • Reducere 15% la comenzile a-la-carte in restaurantele si barurile hotelului (cu exceptia serviciului de room-service)
  • Reducere 15% la terapiile spa si serviciile coaforului
  • Reducere 15% la produsele magazinului Vega Fashion Boutique

*Pentru a beneficia de facilitatile programului VEGA CLUB CARD va rugam sa prezentati cardul de fiecare data cand solicitati reducerile aferente programului. Cardul trebuie prezentat inainte si nu dupa solicitarea serviciilor, in vederea obtinerii reducerilor de tarif, la oricare din centrele hotelului. Va multumim!

**sejururile eligibile pentru program sunt cele de minim 5 nopti consecutive efectuate in ultimii 4 ani prin intermediul departamentului de vanzari al hotelului Vega.

TERMENI SI CONDITII

Dorim sa va informam ca SC VEGA TURISM SA este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr. 11021/03.04.2009 si respecta legile in vigoare referitoare la confidentialitatea datelor colectate.

VEGA CLUB CARD este un program de fidelitate destinat clientilor hotelului Vega, al carui scop este acela de a oferi anumite reduceri membrilor sai, in conformitate cu termenii, conditiile si limitarile specificate mai jos. Prin completarea formularului de inscriere in programul de fidelitate, solicitantul accepta sa primeasca pe e-mail sau prin telefon/posta informatii si oferte speciale ale SC Vega Turism SA.

VEGA CLUB CARD este un serviciu gratuit, furnizat de catre SC Vega Turism SA clientilor fideli ai hotelului Vega cu varsta implinita de minim 18 ani. Pentru a beneficia de acest serviciu solicitantul trebuie sa completeze formularul de pe verso. Datele personale furnizate prin intermediul formularului de inscriere trebuie sa corespunda realitatii si sa fie complete. In cazul in care datele furnizate se dovedesc a fi inexacte sau incomplete, SC Vega Turism SA isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv calitatea de membru al programului de fidelitate VEGA CLUB CARD.

Cardul de fidelitate poate fi utilizat numai de catre detinatorul acestuia. Transmiterea cardului catre terte persoane este interzisa, iar reducerile si beneficiile nu se acorda altor persoane care nu sunt inscrise in program, chiar daca acestea se afla in posesia unui card de fidelitate. Daca o alta persoana decat posesorul cardului incearca sa obtina reduceri in centrele hotelului, cardul poate fi retinut si anulat de catre SC Vega Turism SA.

Reducerile si beneficiile pe care le ofera acest card nu pot fi utilizate in combinatie cu alte reduceri, pachete turistice sau oferte promotionale, decat in cazurile indicate in mod expres in ofertele si campaniile de promovare ale hotelului.

Toate facilitatile oferite prin programul de fidelitate VEGA CLUB CARD se acorda in limita disponibilitatii hotelului din momentul solicitarii. SC Vega Turism SA nu acorda reduceri suplimentare sau despagubiri in cazul in care nu poate onora din motive de disponibilitate o anumita cerere.

Posesorului cardului de fidelitate i se poate retrage calitatea de membru VEGA CLUB CARD daca acesta produce daune hotelului, are o conduita necorespunzatoare in cadrul si la adresa personalului sau clientilor hotelului. Membrii programului de fidelitate trebuie sa anunte SC Vega Turism SA pe e-mail/fax sau prin posta daca au pierdut sau le-a fost furat cardul.

Pentru a beneficia de facilitatile programului de fidelitate VEGA CLUB CARD, posesorul acestuia trebuie sa prezinte cardul de fiecare data cand solicita reducerile aferente programului de fidelitate. Membrii programului de fidelitate trebuie sa prezinte cardul de fidelitate inainte si nu dupa solicitarea serviciilor in vederea obtinerii reducerilor de tarif, in oricare din centrele hotelului. Personalul hotelului Vega are dreptul de a verifica identitatea detinatorului cardului de fiecare data cand considera necesar.

Membrii programului de fidelitate VEGA CLUB CARD pot solicita incetarea calitatii de membru printr-o cerere transmisa pe e-mail/fax sau prin posta, urmand ca aceasta sa fie solutionata in maxim 24 ore de la primire.

Companiile, firmele si grupurile de persoane nu sunt eligibile pentru a deveni membri ai programului de fidelitate VEGA CLUB CARD. In aceste cazuri va rugam sa contactati departamentul de vanzari la adresa [email protected] pentru o oferta personalizata.

SC Vega Turism SA isi rezerva dreptul de a modifica conditiile programului de fidelitate fara un anunt in prealabil. Eventualele modificari vor aparea insa in timp real pe website-ul hotelului Vega, pe aceasta pagina dedicata programului de fidelitate VEGA CLUB CARD.