Restaurant Shanti

Shanti, hrană pentru trup și spirit

Până unde ai merge pentru a găsi Paradisul? Ai căuta fericirea absolută în liniștea unui templu din Orientul Îndepărtat sau satisfacția simțurilor într-o bucătărie rustică la Mediterană? Răspunsul este simplu, iar Nirvana mai aproape decât crezi. Trupul și Spiritul sunt unul și, uneori, tot ce au nevoie este un fel de mâncare divin, gătit cu pasiune. Nu la capătul pământului, ci chiar la Marea Neagră. La Restaurantul SHANTI, în hotelul Vega din Mamaia.

Sub semnul Armoniei

În concepția Reiki, o metodă orientală alternativă de vindecare a trupului și sufletului, Shanti este simbolul armoniei interioare. Această stare de liniște și împlinire ne protejează de influențe negative și se obține prin transferul de energie vitală către noi. Energia poate veni atât din lucrurile mari, cât și din cele mici; atât din măreția naturii impresionante, cât și din căldura unui loc amenajat conform principiilor Feng Shui; atât din experiențe înălțătoare, cât și din simpla revedere cu o persoană dragă. Ba chiar și din hrana sănătoasă, preparată cu dragoste.

Decor inspirat de Univers

Pentru cei în căutarea serenității și răsfățului șimțurilor, SHANTI este destinația supremă. Mai mult decât un restaurant de lux cu bucătărie art cuisine, SHANTI este locul armoniei depline, în care energiile pozitive converg și cele 5 elemente se îmbină perfect.

Apă

Sursă a vieții, Marea Neagră îmbrățișează privirea oaspeților și îi poartă într-o călătorie meditativă către orizontul nesfârșit. Rostogolirea infinită a valurilor detensionează spiritul, iar apa sărată, un excelent conducător de energii, ajută la restabilirea echilibrului interior și ascensiunea către o stare superioară.

Pământ

Interiorul restaurantului este cald și primitor, asemeni unui cocon protector. Senzația de grijă și siguranță este dată atât de atenția deosebită acordată de personalul localului fiecărui oaspete, cât și de materialele decorative atent selecționate – mozaic, sticlă și piatră naturală de la Guru Shikhar, cel mai înalt munte din Rajahstan, India – materiale care înmagazinează în ele, de miliarde de ani, căldura și forța Pamântului.

Aer

După ce apa destinde și purifică de energii negative, iar pământul învăluie într-o mantie protectoare de influențele externe, aerul permează trupul și sufletul, facându-le receptive la un influx de energii pozitive și experiențe senzoriale. Ambianța tranchilă, înmiresmată și înfrumusețată de muzica de relaxare, reprezintă decorul perfect pentru transcedența gustului.

Metal

Decorațiunile din cupru eliberează energiile pozitive și ajută spiritul să se reîncarce cu optimism.

Foc

În centru, ca piesă funcțională din decor, se află grătarul tradițional japonez Robata, sursa multor preparate sănătoase și savuroase și adevărata inimă a localului. De aici izvorărasc gustul suprem, energia vitală și conversațiile încântătoare.

Artă gastronomică, arta de a trăi bine

Împreună, cele 5 elemente principale – aerul, apa, focul, pământul și metalul – dau naștere ambianței perfecte și celor mai savuroase mâncăruri. Bucătăria restaurantului SHANTI este una de excepție, ce îmbină rețete asiatice cu preparate europene. Un accent deosebit este pus pe naturalețe, pe sănătate și pe calitatea ingredientelor. Iubitorii gusturilor autentice se pot delecta cu bunătățuri sofisticate, de la grill pe grătarul Robata, la rețete vegane și de la gustări mediteraneene la deserturi regale.

Experiențe memorabile

Restaurantul SHANTI oferă o experiență memorabilă pentru orice căutător de rafinament autentic. Cunoscătorii și oamenii de afaceri vor aprecia exclusivismul, ineditul și calitatea fără compromis, specifice hotelului Vega de 5 stele, din care restaurantul face parte. Adepții Feng Shui vor fi incântați de atenția la detalii și decorul amenajat de specialiști și arhitecți de renume. Cuplurile vor fi învăluite de romantism, de vraja grătarului japonez și de dragostea bucătarilor pentru fiecare rețetă. Iar pentru familiile cu copii, spectacolul bucătarilor va fi la fel de tentant ca preparatele sănătoase și naturale.

Vizita la SHANTI este o călătorie în afara timpului, într-un loc care, prin îmbinarea elementelor primare și a gustului divin, face trecerea din planul fizic în planul astral. Când decorul și gustul sunt în armonie, când simțurile sunt satisfăcute și spiritul este liniștit în același timp, atunci știi că ai găsit Paradisul. Paradisul într-o farfurie, în oameni și într-un loc special.

Îndrăznește să încerci experiența unică Shanti, care va lăsa o amprentă energetică de lungă durată asupra ta și te va ajuta sa atingi armonia interioara deplină!

Tur virtual

Recomandări

Evenimente private, cine romantice