Vega Conference Hall

Sală de conferințe în Mamaia, Constanța

Hotelul Vega va pune la dispozitie o sala de conferinte in Mamaia, Constanta, special proiectata pentru a corespunde pe deplin, pana in cel mai mic detaliu, tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Hotel Vega este locul perfect pentru a organiza un teambuilding corporate, un training sau o conferinta specifica domeniului dumneavoastra de activitate. Sala de conferinte se preteaza foarte bine pentru organizarea unor conferinte de presa importante, o intalnire a actionarilor sau chiar pentru o conferinta de presa a unui eveniment cultural sau de divertisment.

La Hotel Vega, incercam mereu sa va oferim o oferta competitiva, personalizata pe nevoile dumneavoastra privind organizarea unui eveniment, cat si pentru cazarea invitatilor si oaspetilor dumneavoastra.

Sala de conferinte Vega are o capacitate de 200 locuri fixe in aranjament teatru (192 + 8 la prezidiu), dar oferim si posibilitatea de suplimentare pana la 230 locuri. Dotari standard: 3 cabine de traducator si o cabina de regizor unde exista optiunea suplimentara de a inchiria instalatie de traducere simultana, instalatie de sonorizare cu microfoane cu si fara fir, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, 2 LCD, computer, acces Internet, sistem sunet 5.1.

Solicitati oferta personalizata pentru a inchiria sala de conferinte a hotelului Vega la [email protected].

Recomandări