Restaurante si Baruri

Restaurante si Baruri in Mamaia, Constanta

Restaurantul Akolade este locatia ideala pentru o cina cu persoana iubita, o masa festiva sau pentru o nunta de vis alaturi de familie si prieteni.Indiferent ca optati pentru o cina romantica, un eveniment in familie, o intalnire cu partenerii de afaceri, colegii din companie sau o seara alaturi de prieteni, restaurantul si barurile de la Vega ofera cadrul perfect pentru o experienta de neuitat. Vega imbina luxul cu rafinamentul, gastronomia cu romantismul, muzica cu relaxarea, pentru evenimente private sau corporate la malul Marii Negre.

Violet Lounge este sky-bar-ul situat la etajul 8 al hotelului Vega din Mamaia, unde aveti ocazia sa savurati arome de bauturi fine, vinuri vechi si trabucuri si sa admirati de la inaltime o priveliste unica asupra statiunii Mamaia.

Vega Vintage Bar este o oaza de intimitate si de relaxare pe plaja privata din Mamaia, Vega Vintage Beach, unde imbinarea accesoriilor decorative vintage intr-o cromatica unitara cu plaja privata a hotelului, creeaza un spatiu plin de personalitate.