Special pentru copii

Copiii gasesc poate cea mai mare placere in vacantele petrecute la mare. Vega se umple de rasete si bucurie de fiecare data cand cei mici transforma spatiile hotelului in adevarate labirinturi si trasee de poveste. Familiile cu copii beneficiaza de numeroase facilitati in hotelul Vega, printre care amintim si prioritatea acestora la cazare mai devreme de ora anuntata de check-in – in limita disponibilitatii.

Facilitatile de care beneficiati in hotelul nostru pentru bebelusii cu varsta intre 0-2 ani sunt: patut gratuit in camera, sterilizator pentru biberoane si scaunel special pentru servit masa in restaurant.

Pentru copiii cu varsta intre 2-7 ani se acorda: meniu gratuit (mic-dejun / demipensiune, in functie de perioada sejurului) si scaunel special pentru servit masa in restaurant.

Juniorii cu varsta peste 7 ani se pot bucura de piscina exterioara pentru copii, unde apa este mentinuta la o temperatura constanta intre lunile mai si octombrie, pentru a asigura un confort termic indiferent de vreme.

Pentru micutii nostri oaspeti am amenajat pe toata perioada verii locuri speciale de joaca atat in hotel, cat si pe plaja, unde se pot distra sub supravegherea personalului calificat. In Kindergarten, spatiul special amenajat in interiorul hotelului, se gasesc jucarii, mobilier in miniatura si alte minunatii care sa le capteze interesul celor mici, astfel incat dumneavoastra sa va savurati in tihna momentele de relaxare si sa va simtiti cu adevarat in vacanta. Spatiul de joaca din interior este deschis pe toata perioada anului.

In afara programului gradinitei pentru copii, va propunem serviciul de babysitting in orice interval orar, atunci cand aveti nevoie sa va bucurati de o seara in oras sau sa onorati o intalnire de afaceri. O programare prealabila este necesara pentru asigurarea serviciului in cele mai bune conditii.

*serviciile si facilitatile mentionate, cu sau fara plata, se acorda la cerere si in limita disponibilitatii