Profitati de ofertele speciale Tulip!

OFERTA LUNII MAI By Tulip SPA

Relax Temple*

60 de minute/ 2 persoane/ 480 lei

Corpul nostru este un templu, iar în perioade stresante este important sa ne relaxam pentru a ne menține intr-o stare de sanatate echilibrata.

Pachetul Relax Temple este ideal pentru detensionare, iar rezultatele la nivel fizic si psihic sunt vizibile imediat.

Pentru el un masaj de detensionare, personalizat Tulip, ce imbina manevre deep tissue cu manevre din masajul clasic, iar pentru ea un tratament facial VIP O2 de oxigenare by Biologique Recherche.

Relax & Repeat*

75 de minute/ 2 persoane/ 540 lei

Pachetul Relax & Repeat va ofera momente de rasfat si relaxare ce creează dependenta.

Pentru el masaj relaxant Akwaterra, cu accesorii ceramice calde, iar pentru ea un tratament facial Aquapure, totul in 1, tratament complex ce cuprinde peeling, electroporatie, hidratare, lifting si fermitate.

Couple SPA*

75 de minute/ 2 persoane/ 360 lei

Masaj relaxant by La Sultane de Saba, pentru doua persoane.

Terapia semnatura a brandului La Sultane de Saba, imbina tehnici și manevre pentru a induce o stare de relaxare totala.

* Pachetele sunt valabile in perioada 03-30.05.2021, in limita disponibilitatii;  programarile se efectueaza cu minimum 48 de ore inainte de sosire; preturile se cumuleaza cu beneficiile cardului Vega Club

Detalii si programari la 0241 607 612.

Oferte speciale la tratamente și terapii Spa

Pachet Spa & Dinner Break by Akolade**

Te asteptam impreuna cu persoana iubita intr-o atmosfera intima, pentru a va rasfata simturile si a va deconecta de la stresul cotidian.

Destinde-te in stil oriental, iti oferim o experienta unica, cu aroma de eucalipt, in Hammam, relaxarea totala o vei simti in sauna finlandeza, bucurandu-te de cromoterapie si peretele cu sare de Himalaya, iar jacuzzi-ul este perfect pentru a-ti recapata tonusul. Apoi puteti savura masajul in cuplu, relaxarea profunda oferita de terapeutii nostri.

Totul este urmat de o cina rafinata, servita in restaurantul Akolade, intr-o atmosfera romantica unde aveti de ales din doua variante de meniu, special compuse pentru dumneavoastra .

Pretul pachetului pentru 2 persoane: 540 lei.
Pret special pentru rezervari efectuate si achitate pana la 15 Mai: 440 lei.

Ritual în doi by Shanti**

O zi perfecta alaturi de jumatatea inimii tale, de mama, de sora sau prietena cea mai buna, o zi in care sa experimentati o stare de relaxare profunda, incepand cu o baie de aburi cu aroma de eucalipt, sauna finlandeza si jacuzzi, continuand cu masajul, marca La Sultane de Saba, al intregului corp realizat cu uleiuri aromatice. Savurati un suc de fructe proaspat in zona de relaxare pregatindu-va astfel pentru a servi o cina inedita, o adevarata hrana pentru trup si suflet, special pregatita pentru dumneavoastra in trei variante, putand astfel sa descoperiti armonia Shanti.

Pretul pachetului pentru 2 persoane: 630 lei.
Pret special pentru rezervari efectuate si achitate pana la 15 Mai: 490 lei.

Suprem Duo by La Sultane de Saba

Ceremonie Ancestral D’Or**

Aurul este folosit din cele mai vechi timpuri ca ingredient cu efecte iluminatoare pentru pielea delicata a femeilor. La Sultane de Saba a creat un nou tratament inspirat din secretele de infrumusetare ancestrale ale femeii orientale. Va invitam sa pasiti in universul relaxarii delectandu-va in sauna finlandeza si in jacuzzi alaturi de prietena, sora sau mama dumneavoastra, apoi bucurati-va de efectele rafinate ale ritualului de lux cu particule de aur de 23 K, care include gomaj, impachetare si masaj al intregului corp.

Pret special pachet 2 persoane: 650 lei. La achizitionarea acestui pachet primiti si un voucher de 15% discount pentru  a putea descoperi armonia restaurantului Shanti by Vega.

**Oferta nu este valabila in intervalul 15 iunie – 15 septembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte existente.

Aceste pachete se programeaza cu cel putin 48 de ore in prealabil la telefon 0241 607 611 sau e-mail tulip@hotelvega.ro. 

Recomandări