Vega Mega Distracție

Distracție și opțiuni de agrement pe plaja din Mamaia

Hotelul Vega are acces direct la plaja sa privata, Vega Vintage Beach, unde puteti sa va relaxati in timp ce obtineti bronzul visat sau puteti profita de modalitatile mai dinamice de petrecere a concediului la mare: pe sectorul de agrement nautic al plajei hotelului Vega puteti practica o varietate de sporturi acvatice cu ski-jeturi, hidrobiciclete, caiace, salupa de agrement cu echipament de schi nautic, colac sau banana, iar pe nisip gasiti amenajat un teren de sport, unde puteti juca volei sau fotbal.

Special pentru oaspetii hotelului am delimitat un spatiu exclusivist pe plaja noastra privata din Mamaia, unde va punem la dispozitie o zona rezervata cu 250 de sezlonguri, baldachine clasice si baldachine tip iglu, umbrele si prosoape de buna calitate. Tot pentru dumneavoastra am ales cele mai racoritoare si savuroase cocktailuri si muzica excelenta, de care va puteti bucura pe plaja privata a hotelului Vega sau la Vega Vintage Bar.

Pasionatii de aventura si turistii se pot bucura de croaziere pe Marea Neagra cu velierul Adornate, mandria Hotelului Vega. Mai multe detalii despre croazierele de weekend cu Adornate puteti afla pe pagina dedicata.

Recomandări