Croaziere in weekend cu Adornate

Hotel Vega doreste sa ofere oaspetilor sai momente inedite pe litoralul romanesc si in aceasta vara.

Velierul Adornate, mandria Hotelului Vega, va iesi pe mare in fiecare weekend insorit din sezonul estival 2015. Croazierele in weekend cu Adornate au un program fix: 9.00 – 13.30, in fiecare sambata si duminica, in conditii meteo favorabile.

Oaspetii hotelului, care petrec mai mult de 7 nopti consecutive la Vega, beneficiaza si in acest an de o excursie gratuita cu Adornate.

Oricine se poate bucura insa de aceasta experienta deosebita pe mare la bordul velierului Adornate: turisti ai hotelului cu sejururi mai scurte sau constanteni pasionati de navele cu vele. Acestia sau ceilalti oaspeti ai hotelului Vega, pot beneficia de excursii pe mare cu Adornate la pretul de 50 € / adult si 15 € / copil cu varsta sub 12 ani.

Oferta de plimbare in weekend cu Adornate include: croaziera si transfer de la Hotel Vega la locul de imbarcare (portul Constanta, Terminalul de Pasageri) si retur, insa nu includ bautura sau mancare. La bordul velierului exista insa un cash-bar de unde puteti cumpara racoritoare, gustari, precum si suveniruri.

Solicitati disponibilitatea pentru croazierele fixe direct la biroul Guest Relations, de la receptia hotelului Vega din Mamaia sau rezervati-va locurile la adresa sales@adornate.ro. Aflati mai multe detalii direct la numarul de telefon 0725 402 942.

Informatii utile pentru croazierele cu Adornate

Plecarile pentru croazierele din weekend se fac la ora 8.30, din fata Hotelului Vega, iar transportul va fi asigurat cu autocarul sau cu un minivan, in functie de numarul de pasageri. Pentru o mai buna organizare, va rugam sa coborati in holul hotelului cu 15 minute mai devreme.

Datele necesare turistilor si oaspetilor pentru plimbarea cu Adornate sunt: nume si prenume, data si locul nasterii, nationalitatea si seria si numarul actului de identitate (CI / pasaport). Aceste date trebuie anuntate cu cel putin 24 de ore inainte de plecare, pentru a putea fi trimise la Capitania Portului si procesate. De-asemenea, pasagerii trebuie sa detina la momentul imbarcarii un act de identitate: carte de identitate / pasaport.

Recomandari

Va recomandam sa aveti la dumneavoastra o geaca care sa va protejeze de vant si o sapca / palarie, sa aplicati crema cu protectie solara pe zonele descoperite si daca stiti ca este cazul, sa luati preventiv o pastila impotriva senzatiei de rau de mare. La bordul goeletei Adornate nu e recomandata imbarcarea copiilor cu varsta mai mica de 7 ani.

Politica de anulare a croazierelor cu Adornate

Rezervarea platita poate fi anulata cu minim 48 ore inainte de plecare cu returnarea integrala a sumei platite. Pentru anularea cu mai putin de 48 de ore inainte, se va retine intreaga contravaloarea platita. Rezervarile oaspetilor Hotelului Vega, care au un sejur de minim 7 nopti de cazare (croaziera gratuita), se pot anula cu 24 ore inainte de plecare, cu posibilitatea de a schimba data (daca disponibilitatea permite); cu mai putin de 24 ore inainte, anularea rezervarii se poate face, dar fara reprogramarea acesteia. In cazul in care croaziera se anuleaza din cauza vremii nefavorabile, contravaloarea biletului fie se returneaza integral, fie se reprogrameaza iesirea pe mare, in functie de disponibilitate.

Rezervarile online de pachete de cazare impreuna cu o croaziera in weekend, realizate prin sistemul de rezervari de pe HotelVega.ro, beneficiaza de pretul de 40 € pentru excursia cu Adornate.

Hai la Vega!