Noua colectie Paul & Shark 2013

Parasim tinuturile reci ale muntilor Himalaya si ale regatului Bhutan si intampinam, odata cu venirea primaverii, in magazinul nostru exclusivist, Vega Fashion Boutique, noua colectie Paul & Shark, colectia primavara-vara 2013: Paul & Shark Dubai.

Inspirata dintr-un tinut la fel de fascinant, noua colectie Paul & Shark, dedicata sezonului cald, aduce cu sine vibratia orasului cu acelasi nume prin culori indraznete si modele care par sa imprumute din spiritul Dubai-ului caracteristicile care au adus orasul in atentia intregii lumi: impletirea traditiilor cu lumea moderna si rezultatul neasteptat de spectaculos. Brand-ul Paul & Shark, devenit punct de referinta pentru imbracamintea sportiva de lux si iubitorii de yachting din toata lumea, se gaseste in exclusivitate pe litoral in elegantul boutique al hotelului Vega din Mamaia.

Va invitam sa pasiti in lumea de poveste pe care cunoscutul brand de imbracaminte o scrie cu fiecare colectie si sa vizitati magazinul nostru, situat la parterul hotelului Vega, deschis in fiecare zi a saptamanii.

Afla mai multe detalii despre Vega Fashion Boutique!

Hai la Vega!