Ce aduce Vacanta de 1 Mai si Paste la Vega?

Minivacanta de 1 Mai si Paste din 2013 este primul prilej din acest an de a va retrage la mare si de a va bucura de primele semne ale verii: piscina exterioara a hotelului Vega este incalzita, plaja Vega este amenajata si ramane doar sa va bucurati de razele generoase ale soarelui si de surprizele cu care va intampinam in aceasta perioada.

Pentru inceput, toti oaspetii hotelului vor primi la cazare un voucher de reducere la produsele Paul & Shark, care se regasesc in magazinul Vega Fashion Boutique. Zilele Paul & Shark la Vega incep chiar pe 1 Mai. Acelasi boutique expune pentru prima oara produsele Helvetansa, renumitul distribuitor de ceasuri elvetiene si bijuterii de marca. Ambele parteneriate de succes reprezinta o exclusivitate pe litoral, hotelul Vega din Mamaia fiind singurul loc in care puteti gasi aceste produse.

Pe 1 Mai va avea loc si inaugurarea noului apartament prezidential cu vedere frontala la mare, situat la etajul 8 al hotelului Vega. Primul oaspete al noului apartament, Sky Senior Suite, va fi cazat chiar in aceasta minivacanta si se va bucura de un design si decor unice in hotel, care daca se dovedesc un succes, pot inspira o noua fata a hotelului Vega.

Cum in vacanta, mesele luate alaturi de cei dragi au o si mai mare insemnatate, speram sa savurati fiecare dejun pe acordurile pianului Steinway & Sons in restaurantul Akolade si sa va bucurati impreuna de pranzul traditional de Paste. In Noaptea invierii, va invitam in Cinema Bar sa ciocniti oua rosii si sa savurati un pahar de vin cu cozonac. Inainte de a pleca spre slujba de Inviere, puteti lua de la receptie candele. Cea mai apropiata slujba are loc pe plaja,  in zona Cazino din statiunea Mamaia.

Pentru ca in acest an, sarbatorim si Pastele crestin la mare si pentru ca generozitatea ne face mai frumosi, vrem sa va amintim ca putem mereu gasi timp de o fapta buna, chiar si cand suntem in vacanta si de aceea am sintetizat cateva modalitati simple prin care puteti face donatii sau redirectiona 2% din impozitul pe venit din 2012 fundatiei caritabile Saturn din Constanta, care asista cazuri medicale si sociale grave, aflate in impas. Sumele donate in 2013 vor fi triplate prin contributia grupului de societati din care si hotelul Vega face parte.

In aceasta nota incheiem printr-un bun venit si nerabdare de a petrece aceasta perioada frumoasa alaturi de dumneavoastra. Va asteptam cu drag!

Hai la Vega!