Rasfatul Iubirii continua la Hotel Vega

Iubirea se sarbatoreste la Hotel Vega 5*

Pentru cei care doresc sa petreaca un city break romantic in luna Indragostitilor, Hotel Vega a pregatit pachete speciale si cine romantice, pentru ca momentele petrecute in doi sa fie si mai frumoase. Perioada valabilitatii pachetelor este 01-28 Februarie 2019.

Oferta Rasfatul Iubirii 2 nopti 

Cazare cu mic dejun pentru 2 nopti
O cina romantica la Shanti by Vega*, pe acorduri de pian (program de muzica live asigurat in serile de 14 si 23 februarie)
Vin si fructe la sosire
20% reducere la orice rezervare efectuata pentru perioada 1 Martie – 22 Aprilie

Camera Dubla Standard: 180 euro/ camera/ pachet 2 nopti, 2 persoane
Apartament cu vedere frontala la mare: 330 euro/ apartament/ pachet 2 nopti, 2 persoane – (micul dejun poate fi servit si in camera, fara costuri suplimentare)

Oferta Rasfatul Iubirii 1 noapte

Cazare cu mic dejun pentru o noapte
O cina romantica la Shanti by Vega*, pe acorduri de pian (program de muzica live asigurat in serile de 14 si 23 februarie)
Vin si fructe la sosire
20% reducere la orice rezervare efectuata pentru perioada 1 Martie – 22 Aprilie

Camera Dubla Standard: 115 euro/ camera/ pachet 1 noapte, 2 persoane
Apartament cu vedere frontala la mare: 200 euro/ apartament/ pachet 1 noapte, 2 persoane – (micul dejun poate fi servit si in camera, fara costuri suplimentare)

Love story by Tulip Spa Rituals  380 lei*/ 2 persoane

La Tulip Spa Rituals poti petrece alaturi de persoana iubita 75 de minute intr-o atmosfera intima, in zona de facilitati SPA, unde va veti bucura impreuna de efectele terapeutice ale saunei uscate cu cromoterapie si ale saunei turcesti, cu aburi. Marea este superba si in anotimpul rece, o veti putea privi din jacuzzi, savurand un pahar cu Prosecco apoi veti fi invitati de catre terapeutii Tulip Spa la un masaj detensionant al spatelui sau un masaj facial cu efect iluminator.

Acces facilitati SPA (55 min)
Masaj detensionant al spatelui (20 min/ persoana)/ Masaj facial (20min/ persoana)

* Ofertele se cumuleaza cu beneficiile cardului Vega Club.
** Oferta Tulip Spa Rituals este dedicata exclusiv oaspetilor care rezerva unul din pachetele Rasfatul Iubirii iar programarile se efectueaza cu minim 48 de ore inainte de sosire.

Oferta cina romantica la Restaurant Shanti by Vega

Program pian live (in serile 14 si 23 februarie)
Meniu* special: 150 lei / persoana

*Meniul este prestabilit (se poate oferi si meniu vegetarian). Bauturile nu sunt incluse.

In serile speciale de 14 si 23 februarie se va putea comanda si din meniul a la carte (optiunea nu este valabila si pentru pachete).

oferta expirata

Hai la Vega!